​Om Permanent Makeup

​Om Permanent Makeup

Kært ”barn” har mange navne og Permanent makeup kaldes da også både for mikro-pigmentering, semi-permanent makeup eller kosmetisk tatovering, selvom det ikke er det samme som en tatovering, for behandlingen er ikke permanent. Dette skyldes at farvepigmenterne kun implanteres i det øverste hudlag 0,06 til 0,12 mm dybt. Behandlingen er derfor semi-permanent.

Fordi pigmentet netop placeres overfladisk i din hud vil holdbarheden af en permanent makeup behandling vare ca. 1-3 år, afhængig af din hudtype, behandlingsområdet, din alder og dit farvevalg.

Du skal derfor forvente, at du over tid, kommer til at skulle vedligeholde din permanente makeup hvis du fortsat ønsker den.

Det betyder også, at du kan vælge at få ændret f.eks. dine bryn efter nogle år eller helt stoppe med at få dem behandlet, hvis du ikke længere ønsker det.

Hvordan foregår en Permanent Makeup behandling?

Forud for behandlingen kommer du typisk til en konsultation. Her lytter jeg til dine ønsker og vurderer, hvordan jeg bedst muligt kan opfylde disse. Du har også mulighed for at blive behandlet samme dag, hvis du forud har fremsendt et billede, så jeg kan tilrettelægge behandlingen optimalt og vi naturligvis også har haft mulighed for den kommunikation, som der er brug for inden.

Inden behandlingen på dagen, påsmøres en lokalbedøvende creme på området, der skal behandles. Bedøvelsen hjælper til at modvirke et eventuelt ubehag ved behandlingen.

Herefter opmåler og optegner jeg det ønskede behandlingsområde og først når du har godkendt optegningen kan vi starte selve behandlingen. På den måde er vi enige om, at det er den form du ønsker, mens jeg samtidig tager højde for dine naturlige ansigtstræk og knoglestruktur (ved øjenbryn).

Efter behandling af Permanent Makeup

Umiddelbart efter behandlingen vil du med stor sandsynlighed opleve, at det behandlede område er hævet og har en rødlig og ret markant farve.

Hævelsen og den rødlige farve forsvinder igen i løbet af et par dage. Herefter vil farven midlertidig være endnu mere markant. Det er en naturlig del af ophelingen. Farven vil typisk falme 20-60% afhængig af behandlingsområdet og den anvendte teknik. Resultatet kan derfor først vurderes senere, og det kræver derfor lidt tålmodighed at vente på det endelige resultat. Det er vigtigt at vide.

Sårskorperne, som minder meget om afskalning efter en solskoldning, vil efterhånden falde af, fra ca. 4-10 dage efter behandlingen. På dette tidspunkt ser farven lidt gennemsigtig og lys ud. Det betyder dog ikke, at farven er forsvundet, som man nemt kan komme til at tro. Huden i det behandlede område er nemlig helt ny og derfor lys. Det er vigtigt, at du ikke prøver at fjerne hudflager, fordi du hermed risikerer af fjerne den deponerede farve og samtidig få ar.

Det siger mine kunder

"Er så tilfreds"

Henriette er super sød og mega god services. ​Fik opfyld af pmu-bryn i går og så hyggeligt og så flotte bryn. Er så tilfreds og ikke sidste gang jeg køre den lange vej for at få opfyld på mine omhu-bryn. Er såååå glad for dem.. Taaak

Heidi Beyer

"Flinke medarbejdere"

Et fantastisk sted. Henriette giver sig god tid og lytter til ønsker. Man mærker tydeligt hendes ønske om et perfekt resultat og det gør at man føler sig helt tryg. Absolut de bedste anbefalinger fra mig.

Henriette Stillhoff Lund

"Giver sig god tid"

Waoo det er smukt! Meget dygtig og professionel. Rent og pænt. Giver sig god tid.

Rikke Rosén Bengtsen

"Omhyggelig og dygtig"

Pæn klinik. Henriette er super sød, omhyggelig og dygtig. Man føler sig afslappet og tryg i hendes hænder. Absolut et besøg værd

Mie D.

Mød Henriette

Vil du lære Henriette bedre at kende, så har du muligheden for at se et uddybende interview fra TV2 ØST​​.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt PMU Klinik Fabricius

Har du spørgsmål til mine behandlinger, eller ønsker du at booke tid, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PMU Klinik Fabricius ApS

Her vil du få permanent makeup lavet med super kvalitetsprodukter og udført med omhu og i samråd med dig som kunde.

Kontaktoplysninger

PMU Klinik Fabricius ApS

Nørrevej 7, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 68 80 81

E-mail: henriette@pmuklinik.dk