Permanente øjenbryn med smukke resultater

Godkendte og sikre behandlinger

Ved at få lavet øjenbryn med permanent makeup kan du få lavet smukke og fremtrædende bryn, uden at skulle bruge tid hver dag foran spejlet, og i PMU Klinik Fabricius er jeg klar til at skabe et smukt resultat for dig. Jeg er nemlig ekspert inden for permanente øjenbryn, og jeg kan derfor også hjælpe dig med at skabe det udtryk, du drømmer om.

Jeg laver semipermanente øjenbryn og bruger kvalitetsprodukter, som er skånsomme og giver de mest fantastiske og langtidsholdbare resultater. Samtidig er din tryghed utrolig vigtig for mig, og derfor lever alle mine behandlinger op til internationale krav såvel som Sikkerhedsstyrelsens kontrol af kosmetiske tatoveringssteder. Du kan derfor roligt komme forbi min klinik i Sorø. Mine kunder kommer fra hele Sjælland, og du er også meget velkommen.


Jeg tilbyder forskellige behandlinger til permanente øjenbryn

Der findes flere forskellige metoder til at lave permanente øjenbryn, som den manuelle metode - microblading og metoden hvor man benytter sig af en PMU maskine. Metoderne giver hver især forskellige resultater og udtryk. Jeg kan blandt andet hjælpe med følgende tekniker:

Fashion Powder Brows / Powder Brows / Ombre Brows / De 3 forskellige betegnelser har fællesnævneren, at brynet vil få et naturligt let udseende hvor der laves en naturlig og smukt formet skygge /shading, der lægges / implementeres i brynet med en PMU maskine. De forskellige udtryk betegner, hvordan man vælger at lægge skyggen i øjenbrynet og hvor intensiteten ligger. De kan således laves i forskellige grader af intensitet fra lys og let til mørk og intens og fade fra lys til mørkere.

Hairstrokes 3D - Skaber en 3-dimentionel virkning i kombinationen med hairstrokes / fnuglette strå lavet enten med maskine eller microblading i forskellige længder og toner i brynet, og som der i vid udstrækning ligner ægte hår, der implementeres imellem dine egne hår og der hvor der hvor du eventuelt mangler hår. Behandlingen er ideel til dig, der har overplukkede øjenbryn, som mangler fylde, og som samtidig ønsker at få et flot naturligt look.

Hybrid Bryn er betegnelsen for en sammensætning af hairstrokes og skyggelægning.

Microblading metoden er en god løsning til kunder med normal eller tør hudtype men er ikke velegnet til sensitive, samt fedtet/olieret hudtyper.

Nano Hairstrokes er en metode, hvor hårstrå tegnes/implementereres i huden med en PMU-maskine med en meget tynd nål (deraf Nano) som bløde hårstrå, der giver et naturligt og luftigt look. Denne metode er blidere end microblading-metoden og kan også laves i nogle typer fedtet hud.

Jeg vejleder dig altid gerne med at finde frem til den behandling, der passer bedst til lige netop dig, således du får den helt rigtige løsning der passer til dine ønsker til det endelige resultat.​ Jeg tilbyder også permanent eyeliner og meget mere.

Book en tid til permanente øjenbryn

Hvis du ønsker at booke en tid til at få lavet permanente øjenbryn her i klinikken, så hører jeg meget gerne fra dig. Du kan desuden også altid kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine forskellige behandlingsmetoder eller ønsker til det endelige resultat.

Det siger mine kunder

"Er så tilfreds"

Henriette er super sød og mega god services. ​Fik opfyld af pmu-bryn i går og så hyggeligt og så flotte bryn. Er så tilfreds og ikke sidste gang jeg køre den lange vej for at få opfyld på mine omhu-bryn. Er såååå glad for dem.. Taaak

Heidi Beyer

"Flinke medarbejdere"

Et fantastisk sted. Henriette giver sig god tid og lytter til ønsker. Man mærker tydeligt hendes ønske om et perfekt resultat og det gør at man føler sig helt tryg. Absolut de bedste anbefalinger fra mig.

Henriette Stillhoff Lund

"Giver sig god tid"

Waoo det er smukt! Meget dygtig og professionel. Rent og pænt. Giver sig god tid.

Rikke Rosén Bengtsen

"Omhyggelig og dygtig"

Pæn klinik. Henriette er super sød, omhyggelig og dygtig. Man føler sig afslappet og tryg i hendes hænder. Absolut et besøg værd

Mie D.

Mød Henriette

Vil du lære Henriette bedre at kende, så har du muligheden for at se et uddybende interview fra TV2 ØST​​.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt PMU Klinik Fabricius

Har du spørgsmål til mine behandlinger, eller ønsker du at booke tid, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PMU Klinik Fabricius ApS

Her vil du få permanent makeup lavet med super kvalitetsprodukter og udført med omhu og i samråd med dig som kunde.

Kontaktoplysninger

PMU Klinik Fabricius ApS

Nørrevej 7, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 68 80 81

E-mail: henriette@pmuklinik.dk