Permanent eyeliner til mere fremtrædende øjne

Jeg hjælper dig med det helt rigtige look

Permanent eyeliner er en fantastisk mulighed for dig, som hver dag benytter dig af makeup for at få mere fremtrædende øjne. Så kan du nemlig lade din eyeliner blive i skuffen og i stedet nyde det smukke resultat, som er klar hver dag, når du vågner om morgenen. Og hos PMU Klinik Fabricius hjælper jeg dig gerne med det helt rigtige look med min permanente eyeliner.


Min klinik ligger i Sorø, men jeg har mange kunder, der kommer her forbi fra hele området, eksempelvis Slagelse, Ringsted og Roskilde. Jeg tilbyder nemlig at lave eyeliner som permanent makeup og bruger kvalitetsprodukter og behandlinger, der lever op til alle krav på området. Her får du således både en tryg og sikker behandling og resultater af højeste kvalitet og holdbarhed.

Hvordan laver jeg permanente eyeliner?

Jeg kan både hjælpe med permanent eyeliner som en bred eller smal eyeliner, modeljert (med vinge) eller Smugde eyeliner, der giver forskellige udtryk og derfor afhænger af dine personlige præferencer. Alle behandlinger indeholder også en vippefortætning, hvor en fin eyeliner bliver pigmentimplementeret mellem vipperne, så udtrykket bliver mere intenst.

Endelig kan du også vælge at få lavet en vippefortætning alene, hvilket giver et friskere og mere naturligt look og understreger dine øjenvipper. Behandlingerne kan både indeholde en øvre eller en øvre og nedre eyeliner.

I mit arbejde med permanent eyeliner tilpasser jeg altid behandlingen ud fra dine ønsker og din ansigtsstruktur. Jeg stiler efter at skabe den absolut mest smukke øjenform for dig og eventuelt at udbedre asymmetri. På den måde er ikke to behandlinger helt ens, da jeg altid tilpasser min permanente eyeliner ud fra netop dine behov. Der er flere nuancer at vælge imellem.​​ Jeg tilbyder desuden også permanente øjenbryn og meget mere. 

Kontakt mig i dag hvis du vil bestille en tid

Har du spørgsmål til, hvad netop du kan forvente med permanent eyeliner? Eller vil du bestille en tid til at få lavet permanent makeup her hos mig? Uanset hvad du har brug for hjælp til, så hører jeg meget gerne fra dig, så jeg kan komme til at hjælpe dig med præcist det resultat, du håber på.

Det siger mine kunder

"Er så tilfreds"

Henriette er super sød og mega god services. ​Fik opfyld af pmu-bryn i går og så hyggeligt og så flotte bryn. Er så tilfreds og ikke sidste gang jeg køre den lange vej for at få opfyld på mine omhu-bryn. Er såååå glad for dem.. Taaak

Heidi Beyer

"Flinke medarbejdere"

Et fantastisk sted. Henriette giver sig god tid og lytter til ønsker. Man mærker tydeligt hendes ønske om et perfekt resultat og det gør at man føler sig helt tryg. Absolut de bedste anbefalinger fra mig.

Henriette Stillhoff Lund

"Giver sig god tid"

Waoo det er smukt! Meget dygtig og professionel. Rent og pænt. Giver sig god tid.

Rikke Rosén Bengtsen

"Omhyggelig og dygtig"

Pæn klinik. Henriette er super sød, omhyggelig og dygtig. Man føler sig afslappet og tryg i hendes hænder. Absolut et besøg værd

Mie D.

Mød Henriette

Vil du lære Henriette bedre at kende, så har du muligheden for at se et uddybende interview fra TV2 ØST​​.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

Kontakt PMU Klinik Fabricius

Har du spørgsmål til mine behandlinger, eller ønsker du at booke tid, er du meget velkommen til at kontakte mig.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

PMU Klinik Fabricius ApS

Her vil du få permanent makeup lavet med super kvalitetsprodukter og udført med omhu og i samråd med dig som kunde.

Kontaktoplysninger

PMU Klinik Fabricius ApS

Nørrevej 7, 4180 Sorø

Klik her for rutevejledning

Telefon: 60 68 80 81

E-mail: henriette@pmuklinik.dk